Last week

Forrige uke var vi med familien vår på litt sightseeing. Vi har vekslet mellom å være sammen med kusinene og tantene våres. Dagene går så fort fordi vi alltid er ute og alltid gjør noe. Familien min her nede er så søte og hjelpsomme når det kommer til alt. Så nå har jeg snart fått på plass alt før skolestart!


Den ene dagen dro vi og spiste sushi til lunsj på en koselig, liten restaurant. Jeg prøvde mye forskjellig, og noe nytt jeg ikke hadde smakt før, som blant annet blekksprut boller og rekesalat. Det falt ikke helt i smak hos meg…

Sushi


sushi på løpende båndDet kom hele tiden fersk sushi på løpende bånd


Etter lunsjen dro vi for å se på det kjente operahuset. Det ble mye gåing den dagen, da vi gikk rundt hele bygget. Været var også fint, så det passet veldig bra!

operahouse

IMG_1279

sofiaoperahouseDagen etter ble vi tatt med til en søt liten café som befant seg inne på Westfield senteret i byen. Her ble vi forlatt til oss selv, noe som egentlig gikk greit siden vi bare skulle shoppe etter frokosten. Sett bort ifra at vi gikk oss litt bort i byen.

Frokost baguette

Somewhere in Sydney


Etter litt shopping ble vi tatt med til den populære stranden Bondi Beach. Siden været her er for kaldt til å kunne bade, gikk vi bare rundt. Og etter den lille gåturen dro for å spise lunsj.

Bondi

DSC01442

DSC01430

DSC01431

Reklamer
Last week

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s